We care

Werken met duurzame en ecologische materialen is vandaag de standaard geworden maar DICE gaat nog een stap verder! DICE heeft een hart voor alles en iedereen! Zo vinden we het uiterst belangrijk om ons in te zetten voor een groenere wereld.

“In every walk with nature one receives far mor than he seeks.”

— John Muir

Go Forest

Met Go Forest ondersteunen we een jong Belgisch bedrijf dat toegankelijke en transparante oplossingen biedt om bomen met impact te planten. We zijn ervan overtuigd dat we samen een groenere wereld kunnen creëren niet alleen voor ons maar ook voor toekomstige generaties. Ontbossing is immers vandaag één van de grootste bedreigingen voor onze planeet. Neem zeker eens een kijkje op www.goforest.be en ontdek hoe zij samen met DICE werk maken van een groenere wereld.

Make A Wish

DICE en speelplezier voor kinderen gaan hand in hand.

Jammer genoeg zijn er wereldwijd heel wat kinderen die door levensbedreigende aandoeningen getroffen worden. Daarom ondersteunt DICE ook de Make-A-Wish Foundation. Bij Make-A-Wish geloven ze in de helende kracht van wensen. Door de hartenwens van deze kinderen in vervulling te laten gaan proberen zij hen de kracht te geven om de strijd tegen de ziekte verder te zetten. Als een kind immers ervaart dat zijn wens uitkomt, zal het er ook op vertrouwen dat het beter kan worden. Ga zeker eens een kijkje nemen op www.makeawish.be en ontdek hoe zij samen met DICE deze missie proberen te vervullen.